Kategorije
Novosti

Prvenstvo Hrvatske, 25m ISSF, strelište Pampas, 22. i 23.06.2024. Osijek

Zainteresirani Republički majstori streljaštva SK”ISTRA”  i zainteresirani natjecatelji koji imaju ispunjenu normu , prijavak za sudjelovanje prijavljuju pravovremeno odgovornoj osobi kluba na mob. 095/9027081, u viber grupu ili na mail: info@skistra.hr
Poziv organizatora za Prvenstvo Hrvatske prenosimo u cjelosti:

”Predmet: Prvenstvo Hrvatske u disciplinama ISSF programa 25/50m
za seniorke i seniore – obavijest
Poštovani,
Natjecanje će se održati na streljani PAMPAS 22/23 lipnja 2024. na SIUS-ASCOR elektronskim metama, a prema slijedećem konačnom programu programu:
Subota, 22.06.2024.
Streljana 25m 09:30 25m pištolj – precizni dio
10:30 25m pištolj – brzi dio
12:00 FINALE – 25m pištolj seniorke
15:00 25m pištolj brzo gađanje
FINALE – 25m pištolj brzo gađanje
Streljana 50m 09:00 50m pištolj
09:00 50m puška 3×20 – seniorke / seniori
11:30 FINALE – 50m puška 3×20 – seniori
12:30 FINALE – 50m puška 3×20 – seniorke
16:30 50m puška ležeći – seniorke / seniori
Nedjelja, 23.06.2024.
Streljana 25m 09:30 25m pištolj središnjeg paljenja
13:00 25m pištolj standard
Objavljeno je vrijeme 1. meč metka.
Proglašenja pobjednika biti će 30 minuta nakon završetka pojedine discipline u holu streljane.

Prijavu nastupa molimo isključivo putem ON-LINE sustava HSS-IS, a najkasnije sa 18.06.2024. (utorak) do 23:59.

Kotizacija: 30,00 € pa nastupu, a može se uplatiti unaprijed na IBAN Društva ili u gotovini neposredno prije početka natjecanja.
Kotizacija će se naplatiti prema broju prijavljenih natjecatelja za koje nije izvršena pravovremena odjava (19.06.2024. do 12:00 sati – srijeda) na mail Društva na mail Društva, nakon čega će na webu HSS-a biti objavljene
startne liste. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda natjecanja, u skladu sa primljenim prijavama.
Športski pozdrav!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.