Kategorije
Novosti

POZIV NA NATJECANJE„TURNIR SOLIDARNOSTI SA STRIJELCIMA T.S.N. FAENZA“,08.07.2023. Sopač-Lokve

Zainteresirani članovi SK”ISTRA”, prijavak za sudjelovanje prijavljuju pravovremeno odgovornoj osobi kluba na mob. 095/9027081, u viber grupu ili na mail: info@skistra.hr 
Poziv organizatora prenosimo u cjelosti:

”Poštovani kolege strijelci,
odlučili smo organizirati jedan streljački turnir sa kojega bi sav prihod od kotizacija i eventualne donacije bio dostavljen Streljačkoj udruzi „Tiro a segno nazionale-Faenza“ a u znak solidarnosti sa kolegama iz Italije koji su u ovim nemilim događajima odnosno poplavi doživjeli gotovo potpunu devastaciju svog strelišta u Faenzi.
Budući da smo godinama vezani pobratimstvom sa tim gradom i na navedenom strelištu nastupali bezbroj puta, osjećamo potrebu da na, makar i simboličan način, pomognemo kolegama u nevolji. Idejni začetnik ovog prijedloga je Tajnik kluba, g. Ivica Blažević, na čemu se iskreno zahvaljujemo.
Natjecanje će se održati u Lokvama, na civilnom strelištu „Sopač“, u subotu 08. srpnja 2023.g. s početkom u 08.30 sati.
Discipline u kojima se možete prijaviti su ili „VK pištolj 10+10“ ili „VK revolver 10+10“, dakle samo u jednoj disciplini od dvije, zbog manjeg kapaciteta strelišta. Natjecanje će biti organizirano na način da će se ujutro najprije pucati disciplina „Pištolj“ a po završetku (poslijepodne) disciplina „Revolver“. Između te dvije discipline biti će pauza za ručak i podjela odličja za disciplinu „pištolj“.
Natjecanje je pojedinačno i ekipno. Kotizacija iznosi 20€. i može se uplatiti direktno prije početka nastupa. Nema ekipne kotizacije. Rok za prijavu je 01. srpnja 2023.g.do 24.00 sati na e-mail: streljackiklubprotect@gmail.com. ili na mob: 099 662 4352 (sms, Whatsapp ili Viber). Ručak je uključen u kotizaciju, donacije su dobrodošle. Raspored po grupama će biti
objavljen nakon zaključenja prijava.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.